Yato termékek magyarországi raktárból, másnapra!
Több 1000 Yato termék készleten!

Megrendeléshez választható plusz szolgáltatások

Elsőbbségi csomagfeldolgozás:

Amennyiben szeretné, hogy megrendelését soron kívül dolgozzuk fel, erre az alábbi szolgáltatással van lehetősége. A megrendelés beérkezését követően, illetve bankkártyával vagy átutalással történő fizetés esetén sikeres fizetés visszaigazolása után a lehető leghamarabb összeállítjuk csomagját és átadjuk azt a futárszolgálatnak. Készlethiányos terméket is tartalmazó rendelés esetén a gyorsított eljárás a hiányos tétel raktárra érkezését követően veszi kezdetét.

Elállási jog adószámmal történő vásárlás esetén (céges vásárlás):

Az elállási jog csak fogyasztókat illet meg! Fogyasztónak a Ptk. 8:1. § 1. bekezdés 3. pontja szerint csak a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy minősül, így jogi személyek nem élhetnek az indokolás nélküli elállási joggal! Amennyiben rendelése során adószámot is megadott, onnantól a rendelés nem fogyasztó által került leadásra, így az adott rendelés egésze esetén nem lehet élni az elállási joggal.

Mi történik ha nem fogyasztóként szeretnék elállni a vásárlástól?

A fentiek értelmében a kereskedőnek semmilyen kötelezettsége nincs ebben az esetben. A Webzár Kft a rendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül az alábbi lehetőséget kínálja fel:

A vevő költségén visszajuttatott termékek árát visszatéríti. Fenntartjuk a jogot, hogy amennyiben a visszaérkezett termék már újként nem értékesíthető, akkor értékcsökkenést számítsunk fel, vagy kirívó esetben megtagadjuk a termék visszavásárlását.

A termék ára 100%-ban kerül visszatérítésre ha az alábbiak együttesen teljesülnek:
● Sérülésmentes csomagolás
● A csomagolásra sem ráírva, sem ráragasztva nincsen semmi
● Minden tartozék és dokumentum megvan
● A terméken és tartozékon semmilyen használati nyom nem található

Hogyan zajlik a folyamat?
1. A termékeket gondosan becsomagolva juttassa vissza címünkre. Webzár Kft. 4400 Nyíregyháza Simai út 9.
2. Mellékeljen a csomagba egy rövid levelet, mely tartalmazza a bankszámlaszámot ahová a visszautalás történjen.
3. 5 napon belül megtörténik a visszaérkezett termékek szemrevételezése. Amennyiben értékcsökkenés kerül megállapításra akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot.
4. 15 napon belül megtörténik a termékek esetleges értékcsökkenéssel csökkentett árának, vagy teljes árának visszatérítése. Amennyiben értékcsökkenés kerül megállapításra annak ügyintézési idejével hosszabbodik a visszatérítés határideje.

Pénzügyi információ:
Az esetleges értékcsökkenésről ÁFÁ-s számla kerül kiállításra, melyet kizárólag e-mailben küldünk meg, az eredeti rendeléskor megadott e-mail címre.

serbnt