Yato termékek magyarországi raktárból, másnapra!
Több 1000 Yato termék készleten!

Yato szerszám kategóriák

Webáruházunkban a Yato temékek teljes palettája elérhető, melyet magyarországi raktárunkból 14 óráig leadott rendelés esetén következő munkanapon kiszállítunk a GLS futárszolgálat segítségével.

A Yatomagyarország.hu weboldalt azért hoztuk létre, hogy a YATO szerszámokat mindenki számára elérhetővé tegyük Magyarországon is. A YATO-t mint márkát, több más márkák mellett egy nagy múlttal rendelkező európai vállalat birtokolja, melynek neve TOYA S.A. Szokás TOYA GROUP-nak is említeni. A TOYA S.A. székhelye Lengyelországban Wrocław városában található.

A YATO mint márka, sokak számára megtévesztő lehet. Önmagában a YATO szó hangzásából sokan asszociálhatnak Japánra, na de ne vonjunk le alaptalan, valótlan következtetéseket. A YATO márkának semmi köze sincs Japánhoz. A lengyelországi anyavállalat Taiwanon dolgoztat. Vagyis a YATO szerszámok több más nagy nevű márkával együtt, egy Taiwani gyártósoron készülnek. Az Európába történő beszállítást követően Lengyelországból történik a termékek Európa szerte történő továbbértékesítése.

A Lengyelországi anyavállalat a YATO-t mint márkát a barkács kategória tetejére, illetve az ipari szegmensbe pozícionálja. Ezt a tervezést és minőséget egy igen korrekt árral párosítja. Ezért a YATO szerszámok használata, elterjedése és kedveltsége megkérdőjelezhetetlen.

2009 óta működő vállalkozásunk éppen eme indokok mentén tette le a voksát a YATO márka mellett, és szeretné elérhetővé tenni a lakosság számára, valamint leendő további viszonteladók számára is. Vállalkozásunk saját hatalmas raktárkészlettel, és egy több mint 700m2 es raktárral rendelkezik, melyben egy 17 fős elkötelezett csapat dolgozik leendő vásárlóink gördülékeny, gyors, és hibamentes kiszolgálása érdekében.